Glasajte za letnjeg Hearthstone šampiona i osvojite do 4 Witchwood packa!

Glasajte za letnjeg Hearthstone šampiona i osvojite do 4 Witchwood packa!

Na svega smo nedelju dana od početka najvećeg Hearthstone turnira sezone, HCT Summer Championship, gde će se 16 najboljih takmičara iz regiona širom sveta boriti za titulu letnjeg Hearthstone šampiona, bogat nagradni fond od 250 000 dolara, i ono najbitnije, direktni plasman na Hearthstone svetsko prvenstvo!

Događaj se održava od 28. juna do 1. jula u specijalnoj Blizzard Areni u Los Aneđelesu, istoj onoj gde se odigrava i Overwatch Liga.

Kao i pred svako veliko takmičenje, tako nas i sada Blizzard časti packovima kako bi nas zainteresovao da ga gledamo. Potrebno je samo da glasate za vašeg favorita i već ste osvojili jedan The Witchwood pack, a kako vaš favorit bude napredovao (ukoliko bude napredovao), tako ćete i vi osvajati dodatne packove.

Pre nego što glasate, gledajte naravno da dobro razmislite, jer jednom kada potvrdite glas, nema menjanja. Takođe. obavezno budite ulogovani na vaš Battle.net nalog prilikom glasanja.

Naš savet? Mi ovoga puta glasamo srcem, jer je naš favorit dobri star Dog, čisto zato što ga volimo. A ukoliko želite da preporučimo realno, nešto sve mislimo da će ovoga puta zasijati igrači iz regiona Kine, ali je to samo procena, u Hearthstoneu je sve moguće.

Glasanje možete obaviti na ovom linku.

 

Related Articles