Hearthstone – evo kako poslati Friend Request protivniku dok još igrate sa njim!

Hearthstone – evo kako poslati Friend Request protivniku dok još igrate sa njim!

Verovatno ste uvek želeli da razmenite po koju reč sa protivikom dok još igrate partiju sa njim, možda ne zbog toga da bi ga uvredili nego prosto da biste prokomentarisali neku situaciju i zapravo imali prijatan razgovor?

Nažalost, u samoj igri zahtev za prijateljstvo protivnicima je moguće poslati samo nakon partije, ali su snalažljivi Redditori uspeli da nađu način da to urade i tokom same partije!

Za ovo je potrebno doduše malo da se potrudite. Potrebno je da otvorite Logs folder gde vam se nalazi Hearthstone, obično ovako nešto: “C:\Program Files (x86)\Hearthstone\Logs”.

U njemu se nalazi fajl “power.log”, otvorite taj fajl, pritisnate Ctrl+F kako bi se otvorio search prozor i tu ukucate ime protivnika protiv koga igrate. U dokumentu će vam se pojaviti to ime, ali sa sve “punim” battletagom, odnosno i sa onim brojem koji ide nakon tarabe (#), a koji je potreban da biste dodali nekog za prijatelja!

Nakon toga jednostavno kopirate taj Battle.tag i u samoj igri pošaljete Friend Request protivniku, koji će se verovatno iznenaditi kada vidi zahtev od osobe sa kojom još uvek igra partiju.

Možda deluje komplikovano, ali zapravo i nije toliko, samo je bitno da budete pripremljeni pre partije.

Eto, sada možete pričati sa ljudima na Ladderu/Areni i dok još igrate partije sa njima. Sve zasluge za ovo uputstvo idu Redditoru Kno010, a detaljnije možete pročitati na ovom linku, ukoliko želite i slikovito prikazano.

Related Articles