Varnice izmedju Lode i 7ckngMad-a

Varnice izmedju Lode i 7ckngMad-a

Nakon neočekivanog odlaska dva člana ekipe OG-a, Fly-a i s4-a, trenutni igrač Себ (poznatiji kao 7ckngMad), uputio je reči hvale bivšim saigračima, ali i reči kritike. Naime, nije srećan kako su se stvari odvijale, pa je odlučio da na twitteru podeli svoje mišljenje. Trenutni mid igrač ekipe OG, je izjavio da je razočaran odlukom svojih bivših saigrača, te da smatra su imali velike ambicije i da su mogli visoko da se plasiraju na predstojećem Internationalu. Indirektno zamera ekipi Evil Geniuses na načinu dovođenja Fly-a i s4-a, smatrajući da je taj potez u neku ruku neprofesionalan, i da bi nešto trebalo da se promeni u profesionalnom Esportu. Ceo tekst na engleskom jeziku možete da vidite ovde. https://7ckngmad.wordpress.com/2018/05/28/changes-to-og/

Na sve ovo, odgovorio je bivši osvajač TI3 Loda, rekavši da je nakon promene sastava OG-a, Себ ponudio Lodinom saigraču Mickeu, mesto u timu OG-a. U slučaju da do ovog transfera dođe, Alliance bi ostao bez najbitnijeg i najboljeg igrača tima, i time bi značajno umanjili sebi šanse za plasman na International.

Nije tajna da se Себ i Loda ne gotive, jer je Loda izbacio iz tima za vreme dok su njih dvojica igrali u ekipi Alliance. Osim što se saigrači ne podnose, ne vole se ni sponzori dveju ekipa. Kao što je poznato ekipi Alliance je sponzor Monster, dok je ekipi OG-a generalni sponzor Red Bull.

Related Articles