LoL: Šta se zapravo krije iza Rammus-ovog „ok“

LoL: Šta se zapravo krije iza Rammus-ovog „ok“

Svaki heroj kada se lock in-uje ima frazu koju govori. Iza svake njihove fraze se krije neka priča, ali šta se zapravo krije iza Rammus-ove?

Nedavno je jedan League of Legends igrač imao isto razmišljanje, zbog čega je pitao Riot u nadi da dobije objašnjenje za Rammus-ovo slabo pričanje.

Zapravo se ne krije ni jedna priča iza njegovog „ok“. Kada se pravi novi heroj, Riot snimi nekoliko verzija pričanja nekog heroja, međutim Rammus-ovo snimanje je bilo jako loše. Ni jedan snimak nije bio dobar i ni jedan se nikome nije svideo. Menjali su prostorije snimanja, menjali su tekstove, ali se jednostavno ništa nije uklapalo, zbog čega su iz šale Riotovi radnici počeli da govore „ok“, kako bi što pre završili sa snimanjem, znajući da će biti loše.

Međutim, to „ok“ je postala interna šala između Riotovih radnika, da su na kraju ipak rešili da Rammusu ostave „ok“, kako bi se zauvek sećali na njega i te dane. Nakon izlaska heroja, 2009. godine, njegov slab govor je postao toliko popularan i smešan širom sveta, zbog čega je Riot jako zadovoljan načinom ishoda njihovog zadatka, tj. posla.

Related Articles