Infinity Gauntlet mod za Fortnite – sve što treba da znate

Infinity Gauntlet mod za Fortnite – sve što treba da znate

Nije mnogo prošlo otkako smo dobili iznenadu objavu da grdosija i glavni negativac iz Avengers: Infinity War, Thanos, dolazi u Fortnite: Battle Royale a on je već dostupan za igranje, kao deo vremenski ograničenog moda.

Već smo pokrili šta je sve došlo sa v4.1 apdejtom, a sada ćemo bolje objasniti kako funkcioniše ovaj vremenski ograničeni mod igranja.

Mod možete igrati samo solo, na istoj mapi, protiv istog broja igrača, s tim što su mečevi ograničeni na 15 minuta trajanja i oluja će već početi da se spušta na ostrvo po samom početku meča i nanosiće veše štete nego inače.

Na samom početku primetićete meteor koji na nasumičnom mestu na mapi donosi Infinity Gauntlet, ko prvi stigne do njega se pretvara u Thanosa i dobija njegove super moći, savetujemo vam da se polako spuštate glajderom kako bi lakše spazili meteor. Thanos će imati 300 shielda i 700 poena zdravlja(HP), štit će se tokom vremena van borbe regenerisati dok kod zdravlja ta mogućnost ne postoji(napomena – nerf). Kada karakter strada, rukavica pada na zemlju i dostupna je za uzimanje od strane preostalih igrača i tako sve dok ne ostane samo jedan na nogama, ili u vazduhu.

Thanos ne koristi oružje i ostale dodatke i ne gradi, već ima 4 seta sposobnosti – udarac pesnicama koji nanosi veliku štetu igračima i uništava strukture, super skok, ispaljivanje energije iz gauntleta koji nanosi štetu protivnicima i takozvani superhero landing kojim se nanosi velika šteta okolini i shodno s tim ne trpi štetu pri padu sa većih visina.

Za borbu protiv ovog snažnog zlikovca ostali igrači će na raspolaganju imati samo oružja Rare, Epic i Legendary rariteta, i zbog toga su povećane šanse za nalaženje chestova i floor loota. Epic Games je za potrebe ovog moda

Ispod možete pogledati kako izgleda igrati kao Tanos, a znajte da on ume i da pleše.

YOU can DANCE as the BIG GUY in the LTM!! from FortNiteBR

Related Articles