CS:GO – AGO perfektan, Imperial ispao

CS:GO – AGO perfektan, Imperial ispao

Završen je prvi dan Qi Invitational turniru u Beogradu, nakon kog smo dobili kompletan ishod grupe A.

Turnir u Beogradu je počeo, a nakon prvog dana završena je grupa A, u kojoj su bili najbolji AGO i Godsent.

Turnir su otvorili timovi AGO i Imperial, a poljski sastav je nakon neizvesne završnice bio bolji 16:14. GODSENT je imao neočekivano dosta muka sa 5POWER timom, pa su Šveđani slavili tek 16:13.

U trećem meču dana, AGO je bio bolji od GODSENT 16:10 na Infernu, pa su Poljaci već tada obezbedili prolaz u plej-of. Prvi BO3 duel odigrao se između poraženih ekipa – Imperial i 5POWER. Azijski tim je birao Cache, koji su nakon preokreta izgubili 16:14, dok je Imperial potpuno nadigrao protivnika na Mirage 16:1. Naš nexa je bio najbolji pojedinac ekipe sa skorom 46-20 iz obe mape.

U odlučujućem meču za prolaz igrali su GODSENT i Imperial. Nexin tim je dobio Train nakon produžetaka, na Overpassu su gubili 12:3, ali su uspeli da stignu do produžetaka, u kojima nažalost nisu imali šansu da završe meč. Šveđani su nakon tri produžetka uspeli da izbore Mirage koji su bez problema dobili 16:8.

Time je završena grupa A, a na programu sledi grupa B gde se nalazi i domaći Valiance. U 9 časova će se sastati BIG i Eclipse, dok će Valiance igrati sa TyLoo od 10:30.

Related Articles