HotS: Koliko je zapravo Maiev bila jaka kada se pojavila?

HotS: Koliko je zapravo Maiev bila jaka kada se pojavila?

U trogodišnjoj istoriji Heroes of the Storm postojali su mnogi heroji koji su bili noćna mora neizbalansiranosti prilikom prvog pojavljivanja, gde se najviše izdvajaju Kael’thas, Li Ming, Zarya, Genji i Malthael.

Ipak, čini se da niko nije bio toliko jak i neizbalansiran kao čuvena Wardenka, Maiev Shadowsong. Da je Maiev prejaka, bilo je jasno još na PTR-u, i ni posle tri talasa nerfova čini se da nema kraja njenoj snazi.

Glavni krivci su njeno Q Fan of Knives koje ima reset i njen Trait koji joj omogućava da po želji postane neranjiva. I pred svih nerfova ona je i dalje neverovatno dominantna u HGC, najvećem ranku profesionalnog HotS-a, gde ima neverovatan win rate od 68%, odnosno 42 pobede i 19 poraza, a banovana je neverovatnih 191 puta!

Ispod možete videti pregled njenih nerfova od kada se pojavila, koju je uradio Redditor Warsage, kao i tabelu koliko je u % smanjena njena moć. I pored svega ovoga, Maiev i dalje dominira ranked partijama i predstavlja gotovo instant ban na ladderu, tako da ćemo sasvim sigurno videti još koji talas nerfova za Wardenku, ili možda čak i rework u nekom trenutku, iako je u pitanju najnoviji heroj u Nexusu.

Related Articles