Poznat je dobitnik 3000 packova, stiže iz Kine!

Poznat je dobitnik 3000 packova, stiže iz Kine!

Tokom prve polovine februara Blizzard je u Hearthstoneu organizovao specijalni događaj pod imenom Quest for Packs, u kome su igrači imali priliku da osvoje brojne vredne nagrade, ali je svakako najvrednija bila ona koja je glavnom dobitniku donela 3 000 packova i još par zanimljiv stvaričica.

Sada konačno znamo i ko je dobinik, to je dvadesetjednogodišnji student iz Kine koji se u igri potpisuje Was. Blizzardov kineski partner NetEase je uradio intervju sa njim u kome smo saznali par zanimljivosti.

Hearthstone aktivno igra skoro 3 godine, i to isključivo preko telefona. Kaže da skoro 2/3 njegovih kolega u klasi igra Hearthstone. Omiljena klasa mu je Priest, ali najviše partija ima sa Warlockom. Omiljeni heroj (kao karakter) mu je Valeera.

Omiljena karta mu je The Lich King, koga je kraftovao zlatnog, isto tako mu je i Knights of the Frozen Throne omiljeni set jer su ga Death Knight karte oduševile. Nikada nije prešao rank 4, niti imao više od 10 pobeda u areni, ali uvek igra do ranka 5 zbog zlatne Epic karte.

U novoj ekspanziji najviše se raduje da vidi novu Shaman legendarnu, jer ga oduševljava koncept Hero karata.

Da li ste vi možda dobili neku od nagrada u ovoj akciji, ili znate nekog dobitnika?

 

 

Related Articles