HotS PTR: Stigao je Fenix, nerfovani Varian i Tracer!

HotS PTR: Stigao je Fenix, nerfovani Varian i Tracer!

Noćas je na EU PTR servere stigao novi balans patch za Heroes of the Storm, koji nam je doneo novog heroja, StarCraft Dragoona Fenixa, ali i dve neočekivane izmene – Varian i Tracer su nerfovani!

Tracer je dobila buff na svoje osnovne statse, imaće veći Health, bržu regeneraciju i nešto veći basic attack, ali su joj zato sve veštine nerfovane. Blink (Q) ima veći cooldown za dve sekunde, Melee (W) smanjen damage sa 254 na 220 i Recall (E) povećan CD za 4 sekunde. Ove promene bi trebalo da učine Tracer manje frustrirajućom kada igrate protiv nje.

Varian je dobio jednostavan, ali veliki Rework koji je značajno smanjio njegove osnove statse, ali je povećao skaliranje svega na standarnih 4% po levelu. Smanjivanje svih statsa je cena toga što će se njegov Heroic izbor sada nalaziti na Levelu 4, što će omogućiti igračima da od starta odluče u kom pravcu žele da idu sa Varianom. Heroic Strike (Trait) i Parry (W) su takođe dobili nerfove, dok je Lion’s Fang (Q) bafovan tako da sada leči kada pogodite mete za 35 po meti (140 za heroje). Veoma velike i značajne promene za Variana, i videćemo još kako će se to odraziti na palog kralja Alijanse, ali prve brojke pokazuju značajne nerfove. Ipak, imajte na umu da Varian sada kreće sa Heroicom od 4 talenta, što će značajno pojačati njegov učinak u ranom delu partije.

Manje izmene je dobila i Li Li, a pored toga patch donosi i podugačku listu ispravki bagova, ali i neke značajne izmene u draftu.

Detaljnu listu svih promena koje su stigle sa ovi patchom, možete pogledati na zvaničnoj patch notes stranici.

 

Related Articles