HotS na PAX East – Najava novog heroja i još gomila noviteta

HotS na PAX East – Najava novog heroja i još gomila noviteta

Gejming festival PAX East počinje 5. aprila, a Blizzard tradiconalno prisustvuje sa svojim štandom i izlaganjima, gde obično i često vidimo neke velike najave, tako recimo 2013. godine je upravo ovde po prvi put prikazan Hearthstone.

HotS igrači će imati puno razloga da se raduju ovogodišnjem PAX East, jer ćemo po svemu sudeći dobiti gomilu velikih najava.

Na zvaničnoj stranici PAX East, stoji da će se HotS panel zvati “Inside the Forge: Blizzard’s Heroes of the Storm in 2018”, i da ćemo tu po prvi put videti “do sada najneverovatnijeg heroja koji će se pridružiti Nexusu”, što znači da ne samo da ćemo dobiti najavu novog heroja, već će to biti  neki specijalan heroj.  Da li će to biti legendarni Blackthorne? Ili možda Deathwing? Ili će nas možda Deckard Cain pozvati da “Stay awhile and listen”? Ostaje nam da gledamo taj panel 5. aprila i saznamo.

Ali to nije sve, po prvi put ćemo čuti kako u Blizzardu planiraju da priču HotS-a u klope u svet i priče drugih Blizzard igara, odnosno kako se Nexus uklapa u sve to, kako svi ti heroji dolaze tu, šta je Nexus, itd. Ovo je nešto što je dosada veoma malo istraženo, i radujemo se da čujemo više o tome.

Džef Kanata (Jeff Cannata), glumac koji će biti domaćin HotS panela na PAX East, je nedavno u jednom podkastu rekao da će nas tamo očekivati “ogromno otkriće za HotS”, veliko poput BlizzCon najava, tako da je to dodatni razlog da nestrpljivo čekamo HotS prezentaciju na PAX East 2018.

 

Related Articles