Blizzard slavi i časti povodom 20 godina StarCrafta

Blizzard slavi i časti povodom 20 godina StarCrafta

Krajem marta meseca navršiće se tačno 20 godina od kada je StarCraft prvi put ugledao svetlost dana i dospeo do šire publike.

Igra zaslužna za razvijanje onoga što danas poznajemo kao esport scenu, predstavlja jednu od najpoznatijih franšiza u industriji video igara svih vremena. Od prvog StarCrafta preko ekspanzije Brood War, pa sve to StarCraft 2 i njenih ekspanzija, i na kraju remastera,  StarCraft predstavlja jednu od najomiljenijih takmičarskih strategija svih generacija.

Povodom proslave 20 godina ove legendarne franšize, igrači Blizzardovih igara će tokom marta dobiti razne zanimljive poklone unutar tih igara, kako bi proslavilil ovu dvadeset godina dugu tradiciju.

Overwatch igrači će dobiti sjajni Sarah Kerrigan Ghost skin za Widowmaker, Diablo 3 igrači ni manje ni više nego Battlecruiser peta, StarCraft: Remastered igrači specijalni novi skin za UI u obliku “matrice”.

StarCraft 2 igrači će proći najbolje, što je i očekivano, imajući u vidu povod. U igru stižu specijalni skinovi za sve rase, te novi portreti i sprejevi.

HotS dobija 3 specijalna portreta sa temama Zerga, Protossa i Terrana, dok u WoW stižu raznorazni StarCraft tematski ljubimci.

Na kraju, Hearthstone dobija specijalni tematski StarCraft tavern brawl, i kada dobijete prvu partiju i njemu, dobićete 3  Kobolds packa.

Detaljne informacije povodom proslave 20 godina StarCrafta, kao i slike svih ovih poklona, možete videti na zvaničnoj stranici.Čitava akcija počinje 6. marta i trajaće do 3. aprila, dovoljno je samo da se ulogujete u ove Blizzardove igre u tom periodu, učestvujete u događajima i dobićete nagrade.

 

Related Articles