Šoping centar Kragujevac Plaza ugostila dva Gigatron Masters turnira ovog vikenda

Šoping centar Kragujevac Plaza ugostila dva Gigatron Masters turnira ovog vikenda

Pheria je dominirala na CS:GO delu postavke, a Vuk_PFC na PES18 turniru. Tako bi ukratko izgledao izveštaj sa Gigatron Masters duplog turnira održanog u fantastičnom kragujevačkom “ŠC Kragujevac Plaza” tržnom centru.

Iako se za Gigatron Masters serijal turnira bliži kraj radne i turnirske godine, izgleda da je tempo tek sada počeo da se podiže i vodi ka velikoj završnici tokom Gamescon-a u Beogradu. Dva turnira, 56 učesnika i više stotina zainteresovanih posetilaca koji su bacili pogled šta se to dešava na šarenim ekranima. A na njima, zaista dobar CS:GO i još bolji Pro Evolution Soccer 18.

Na CS:GO turniru je lokalni tim Pheria savladao WAC tim sa 16:6 i potvrdio da su najbolja ekipa turnira. Borba za treće mesto je dobijena pre početka same igre jer je ekipa Elektra prepustila ASUS Cerberus miševe timu YoUnG_K1nGs bez ispaljenog metka.

Same snimke mečeva možete pogledati kao i do sada, na VOD-u na Gigatron YouTube kanalu:

Ljubitelji Konamijevog fudbala na konzolama su se oprobali ali i dokazali na PES18 izdanju, ali je Vuk_PFC bez ikakve sumnje dokazao da je na nivou iznad ostalih. Posle neugodnog i nesrećnog polufinala u kojem je teško došao do pobede nad kAitorA-om, u finalu je posle 55 minuta proigrao i bio bolji od Hobbit-a sa čak 4:1. Treće mesto je pripalo Bralici.

Sam turnir u Kragujevcu i Plaza TC je sigurno jedan od najboljih do sada, ali i sa najvećim interesovanjem po broju takmičara. Razumemo da svi želite da se dokažete, ali kapaciteti i format turnira nisu mogli baš sve da vas ugoste. Do nekog sledećeg puta, vidimo se Kragujevac!

 (sa leva na desno) Bralica, Hobbit, Vuk_PFC i kAitorA posle PES18 turnira

YoUnG_K1nGs do trećeg mesta samo na reputaciju ;)

WAC nasmejani i posle poraza

Najbolji tim na turniru je bio tim Pheria

Related Articles