SK vs VP – sa servera na fudbalski teren!

SK vs VP – sa servera na fudbalski teren!

Još zimus je pashabiceps na Twitteru izrazio želju za 5v5 partiju fudbala protiv brazilskog giganta – SK Gaminga. Želeli su dokazati da, iako Brazil važi za zemlju fudbala, Poljska može biti bolja, bar protiv CS:GO tima! Kapiten SK, Gabriel FalleN Toledo, prihvatio je ovaj poziv i duel je zakazan za 10. jul. Za mesto sastanka odabran je Rheln Energie Stadion – kuća FK Kelna.

Isplanirano je da posle završetka ESL One turnira u istom gradu bude odigran i fudbalski meč. Ako ćemo da gledamo uspehe iz pravog fudbala, Brazilci su ušli u meč kao favoriti, posebno motivisani posle osvajanja ESL CS turnira. 

Meč je bio uzbudljiv do same završnice, kada se i odlučio pobednik. SK Gaming je pobedio 5-4, sjajnim preokretom. Od čak 2-4, u poslednjim momentima SK uspeva da pobedi 5-4. Cena karte bila je 8 evra, a u prodaju je bilo 3000 karata. Za sada nema zvanične informacije o broju gledalaca. Što se tiče nagrade, oba tima su se dogovorila da će uložiti po 50 000 dolara, a da će pobednik odneti celu sumu.

Strelci na meču su bili:

VP : Snax (2), Pasha (2)
SK: Coldzera (2), Kane (2), Slash (1).

Slike sa mečeva možete videti OVDE, a snimak meča OVDE

Related Articles