HotS: Počinje najveći giveaway do sada – preko miliona nagrada čeka na vas!

HotS: Počinje najveći giveaway do sada – preko miliona nagrada čeka na vas!

Blizzard se sve više trudi da približi HotS široj publici i što većem broju igrača. Heroes of the Storm za svoje relativno kratko vreme postojanja, svega dve godine, imao je veliki broj giveawaya baš iz gore navadenog razloga. Međutim ovog puta Blizzard je prevazišao samog sebe. Sun’s Out, Guns Out event ne donosi sa sobom samo nove skinove i ostalu kozmetiku, već i najveći giveaway do sada!

Čak preko miliona nagarada vas očekuju svake nedelje, a put do njih ne možete biti jednostavniji. Sve što treba da uradite jeste da pobedite jednu partiju dnevno u bilo kom modu i automatski ostvarujete pravo da učestvujete u nagradnoj igri. Počevši od danas, pa naredne četiri nedelje, tačnije do 24. jula moćiće da učestvujete u ovoj nagradnoj igri.

Jedna pobeda znači jedna šansa da u moru igrača budete baš vi taj koji će osvojiti neku od vrednih nagrada. Ukoliko pobedite po barem jednu partiju svakog dana u nedelji povećavate vašu šansu za čak 7 puta. Presek stanja i izvalačenje nagrada obavljaće se svakog utorka. Ako ste vi jedan od srećnih dobitnika bićete kontaktirani putem emaila, tako da ne zaboravite da ih proveravate.

Konačno stižemo do onoga što vas najviše zanima, a to su naravno nagrade. Nagrade se kreću od Common do Legendary, kao i sve u Blizzardovim igrama. Svake nedelje moćićete da osvojite jednu od sledećih nagrada:

Common – 100,000 pobednika dobijaju po 5 Loot Chestova

Rare – 10,000 pobednika dobijaju po 50 Loot Chestova

Epic- 50 pobednika dobijaju Digitalnu kopiju velikih Blizzard naslova (WoW, Diablo, Overwatch itd.) i po 250$ Battle.net balance kredita. 50 pobednika dobijaju po 30 Legendary skinova. 10 pobednika dobijaju 24 inča Illidan statuu, vrednu čak 350$.

Legendary – jedan pobednik svake nedelje dobija PC vredan 2,400$

Ako sve ovo nije dovoljno, na kraju takmičenja Blizzard će ostvariti san svakog svog fana. Ultimativna Mythic nagrada je odlazak na BlizzCon 2017 za dvoje, sa kompletno plaćenim troškovima putovanja. Da dobro ste pročitali, sve vaše dnevne pojedinačne pobede stavljaju se na jednu gomilu i ulaze u veliki bubanj.

Požurite, šta cekate? Pravac u Nexus!

Podelite sa nama na našem forumu da li ste osvojili neku od vrednih nagrada!

 

 

Related Articles