es3tag peti igrač Heroica

es3tag peti igrač Heroica

Rezultat slika za es3tag

Na mesto Valdemara, koji je napustio tim pre par nedelja, dolazi drugi Danac pod imenom Patrik “es3tag” Hansen!

Heroic ima istoriju “uzimanja” igrača od sunarodničkog tima – Tricked eSports. Prošle godine su se i Nikolaj “niko” Kristensen i Jakob “JUGi” Hansen odlučili za isti podvig, da iz Trickeda pređu u Heroic. Sada tim ostavlja i es3tag kako bi igrao za Heroic.

Već su ga upoznali sa timskim prostorijama i naveo je da je ovo mnogo drugačije u odnosu na ono što je imao ranije. Patrik za organizaciju ima samo reči hvale. Trener Heroica – Henrik “FeTiSh” Kristensen, kaže da ga je za vreme probnog igranja es3tag impresionirao. Naravno, moraće da igra mnogo duže sa timom da bi se zapravo videlo kako stvari stoje, ali deluje obećavajuće. Svi u timu imaju velike ambicije i čeka ih dosta rada.

Tokom 2016. godine igrao je sa timom Escape Gaming sa kojim je osvojio prvo mesto na Uprise Championship Kupu. Sledeće godine sa Trickedom osvaja Binary Dragons Kup i Operation: Kinguin #4. Njegovi poslednji uspesi sa starim timom jesu 6. mesto na skorašnjem DreamHack Openu u Tursu i 3-4 mesto u danskom šampionatu i na kopenhaškim igrama.

Finalna petorka Heroica:

Patrik “es3tag” Hansen
Andreas “MODDII” Frid
Nikolaj “niko” Kristensen
Jakob “JUGi” Hansen
Marko “Snappi” Pfajfer

Related Articles