NIP i Team Spirit završili učešće na Minoru

NIP i Team Spirit završili učešće na Minoru

Drugi dan Minora je uveliko u toku, a mi smo dobili imena prve dve ekipe koje će pakovati svoje kofere. Nakon poraza u današnjim mečevima, Ninjas in Pyjamas i Team Spirit su završili učešće na Dota 2 Minoru.

Prvi na svenu danas izašli su igrači NIP-a i Team Spirita. Ruska ekipa do sada nije prikazala visok kvalitet igre, ali očajne partije NIP-a su učinile da i Team Spirit izgleda kao vrhunska ekipa. Spirit je nakon dva brza meča slavio sa 2-0. PPD je kao i na početku prošle sezone sastavio potpuno novu ekipu. Ipak, u ovoj sezoni se ne vidi nikakvo poboljšanje u igri, zbog čega će NIP ponovo propustiti jedan Major. Mnogi bi rekli da je to karma, s obzirom da su promenili igrača pred turnir, iako je nastupao za Nindže tokom kvalifikacija. Doduše, gledajući njihovu formu, sumnjamo da bi za njih turnir prošao ikako drugačije i da nisu ništa menjali.

Nažalost po rusku ekipu, oni su morali da naprave još jednu pobedu da bi prošli grupnu fazu takmičenja, a tu ih je sačekala ekipa Geek Fam. Oba meča su imala sličan tok, sve je bilo izjednačeno sve do 20og minuta, kada bi filipinska ekipa upalila motore. Kao i prethodnog dana, glavni igrači za GF bili su Karl i Raven, koji su bili željni da se dokažu nakon katastrofe koje su doživeli protiv RNG-a. Team Spirit nikako nije uspeo da uspostavi svoju igru i zbog toga su bili kažnjeni.

Geek Fam i RNG sada čekaju pobednike grupe B, sa kojima će se sutradan sastati u polufinalu upper bracketa.

Related Articles