MIBR ponovo pravi izmene u ekipi

MIBR ponovo pravi izmene u ekipi

Iako se ova petorka MIBR-a nije naigrala, kako stoje stvari, nove promene su na pomolu. Prema izjavi sa HLTV-a, očekuje se da će brazilska ekipa pokušati da dovede Ignacija ”meyern” Mejera iz redova ekipe Sharks. U ovom tekstu se navodi da su pregovori već uveliko u toku i da bi Argentinac mogao da postane član MIBR-a pred njihov poslednji turnir godine – cs_summit 5.

LUCAS1 se ovom sastavu pridružio u junu, kada je iz Luminosity-a stigao na pozajmicu. Ipak, MIBR od tada nije zabeležio visok plasman na nekom velikom turniru, zbog čega su i spremni da naprave promenu, jer žele da se vrate na sam vrh svetske scene.

Iako je Meyern stigao iz Argentine, ovaj sedamnaestogodišnji momak već neko vreme nastupa za brazlisku ekipu. Od njegovog dolaska iz Isirusa, njegovi nastupi su privukli pažnju mnogih velikana, pa MIBR verovatno želi da iskoristi tu priliku pre nego što njegova cena ne postane prevelika.

On se upravo takmiče protiv Renegades u eliminacionom meču ESL Pro Lige i po mogućstvu da Sharks izgubi taj meč, možda to bude i poslednji put da smo gledali u tom dresu.

Kako vam se čini sastav MIBR-a sa Brazilcem u postavi?

Related Articles