Na’Vi predstavio novog supporta

Na’Vi predstavio novog supporta

Ima par nedelja kako smo saznali da se Natus Vincere razišao sa kapitenom Akbarom ”SoNNeiko” Butaevim, ali bilo im je potrebno vremena da temlejno pregledaju pub scenu, pošto su baš iz nje izvukli novog support igrača. Sa 5. mesta evropske rang liste najboljih igrača, Ilijas ”illias” Ganaev je predstavljen kao novi igrač žuto-crnih.

Nakon što je čuvena organizacija dobro započela sezonu na WePlay ReShuffle Madnessu, u kvalifikacije za prvi Major ušli su sa dosta samopouzdanja, ali ipak nisu prikazali ni senku one ekipe koja se takmičila na Internationalu u avgustu ove godine, koja je na kraju ispala relativno rano. Odigrali su katastrofalo, te su morale da se naprave promene, pa je SoNNeiko po treći put prebačen na klupu organizacije.

Illias ima samo 17 godina i on će uskoro imati priliku da obezbedi učešće na svom prvom LAN turniru. Do sada ovaj momak još uvek nije odigrao ni jedan profesionalni meč, ali ako je iko pratio njegove onlajn mečeve, zna da se radi o veoma talentovanom igraču.

Vidimo da su mnoge CIS ekipe počele dovode mlade igrače, što je verovatno njihov odgovor na lošije rezultate cele regije u poslednjih par godina. Ako izostavimo Virtus Pro, osim na trenutke, niko drugi nije pokazao dovoljno visok nivo igre. Sada je vreme za neke nove klince, koji će već za par dana biti bačeni u vatru, kada počnu kvalifikacije za drugi Major.

Related Articles