Novi stari CS:GO bag na Dast dvojci

Novi stari CS:GO bag na Dast dvojci

Kao što vam je i od ranije poznatno CS:GO je nekada bila igra prepuna bagova koji su se psotepeno rešavali. Malo-malo pa se ispostavi da još uvek nisu svi bagovi otkriveni jer ih neretko pro igrači nalaze čak i a vreme velikih turnira koji se održavaju tokom godine.

Ni ovoga puta nije izuzetak. Naime, na legendarnoj mapi Dast II pojavio se opet bag koji je prvi put primećen krajem 2017. godine kada je pokrenuta žustra polemika na Steam forumu u odeljku za Counter Strike:Global Offensive. Naime, ranije je postojalo više delova mape na kome je bomba bukvalno mogla da propadne kroz pod u trenutku kada posle dropa padne na zemlju. Složićemo se da ovo nije ni malo jednostavan problem jer kada se ovo desi T strana više nije u mogućnosti da pokupi C4.

Ovoga put bag je dosta manjih razmera nego što je bio pre 2 godine jer se sada to dešava samo na jednom mestu na mapi. Reč je o sredini mape ispod poznatog x boxa. Na tom mestu je još uvek aktivan bag gde će vam C4 propasti ukoliko ste ga dropovali tačno u razmaku od tih par piksela koji zapravo ne postoje.

Related Articles