Nova postava G2 Esportsa startuje pobedom

Nova postava G2 Esportsa startuje pobedom

Svi sada već znamo da su naša dva najbolja CS:GO igrača sinoć potpisala ugovor sa francuskom ekipom G2, ali već danas ih je čekao prvi oficijelni meč. U toku je prva rund DreamHack Mastersa u Malmeu, gde je G2 nakon velikog preokreta uspeo da savlada FURIU rezultatom 16-14.

Igrao se Train, a Brazilci su sjajno otvorili meč uzevši 8 rundi na slabijoj T strani. Dobar start u drugom poluvremenu stvorio je momentum za FURIU, koja je ubrzo došla do prednosti od 14-10 . Ipak, G2 se nije predavao, te su sjanim potezima Huntera i Amaneka uspeli da kompletno preokrenu rezultat. U odlučujućoj, tridesetoj rundi, KennyS je ostao u situaciji 1v2, pa iako nije uspeo da uzme ni jedan frag, greška Hen1-a donela im je pobedu od 16-14.

Nova postava je definitvno izgledala nesigurno u nekim delovima meča, ali sve je to normalno, s’ obzirom da im je ovo prvi meč u kojem igraju zajednu. Ako pogledamo tu činjenicu, da nikada ranije nisu igrali zajedno, ovo je zapravo odličan početak. Trebaće im sigurno par nedelja da se kompletno uigraju i onda bi ovo stvarno mogla da postane jedna fantastična ekipa.

Related Articles