Igrači i timovi koji propuštaju prvu rundu DPC turnira

Igrači i timovi koji propuštaju prvu rundu DPC turnira

Za samo para dana počinje potpuno nova Dota 2 sezona, a neočekivano veliki broj ekipa i igrača je najavilo da će propustiti prvi Major/Minor sezone, te će biti zanimljivo da vidimo da li će se pojaviti neki poptno novi šampion.

Prva ekipa koja je potvrdila svoje odsustvo je PSG.LGD. Kineski gigant se nadao da će ove godine slaviti na Internationalu, ali nakon novog neuspeha, odlučili su da produže svoju pauzu, zbog čega će propustiti prvi Major godine. Sama ekipa neće praviti promene, ali je moguće da će po povratku odigrati bez Fy-a. On je morao da operiše oči, zbog čega neće moći da se takmiči bar 3 meseca.

Pre par dana Team Secret je takođe odlučio da porduži godišnji odmor. Oni su bili fantastični cele sezonee, ali kao i PSG.LGD, poraz na Internationalu bio je veliko razočaranje. Iako još uvek nije potvrđeno da li će menjati svoju postavu, očekuje se da će MidOne napustiti petorku pre nego što se aktivno vrate na scenu.

Što se tiče OG-a, oni nisu potvrdili da će propustiti prvi Major, ali zato Topson i Ana jesu. Oni će skoro sigurno propustiti prvi Major, a možda čak ne odigraju ni jedan oficijelni meč sve do 2020. godine. Da li će se OG oprobati bez njih, ili će ovoga puta čekati kompletan povratak svoje petorke?

Po mnogim spekulacijama, Matumbaman je broj 1. želja Puppy-a i njegove ekipe, ukoliko ode MidOne. Ipak, Finac je odlučio da pauzira par meseci, što ga opet ne sprečava da potpiše novi ugovor.

Pored pomenutih igrača, Saksa, Zfreek i Ninjaboogie su takođe potvrdili da će sačekati par meseci pre nego što se vrate u punu akciju. Ko će vama najviše nedostajati i da li mislite da ćemo videti neko veliko iznenađenje na prvim velikim turnirima?

Related Articles