Grupa strimera – Sir Sadim’s Stunners slavila na evropskom delu Midas Mode-a

Grupa strimera – Sir Sadim’s Stunners slavila na evropskom delu Midas Mode-a

Tri različita šampiona Dota 2 Internationala nisu bila dovoljna da zaustave ”moćni” tim, sastavljen od strimera. Ono što je trebalo da budi ultimativni ”mim”, postala je dobra ekipa, koja je savladala TI1 Na’Vi, TI3 Alliance i postavu OG-a, koja je dva puta zaredom osvajala International.

Na samom početku eliminsana je ekipa OG. Ipak, ping 300 sa kojim je igrao Ana, bio je preveliki problem, a Sir Sadims Stunneri su to znali da iskoriste. Petorka koju čine: Gorgc, Wagamama, Sexybamboe, SingSing i SynedeN je nakon pobede nad OGem, eliminsala i dva bivšra šampiona. Ipak, značilo im je to što ni jedan ni drugi sastav već godinama nisu igrali zajedno.

Iako je na početku delovalo kao da će Alliance lagano da pobedi, s obzirom da su već slavili u ranijoj fazi turnira, Stunnersi su uspeli polako da poprave igru i uz pomoć mimova i Moonbucka došli su do velike pobede.

U Severnoj Americi ekipa J.Storm je slavila, pobedvši Anvorgesu u odlučujućem meč. Preostalo je još da se odigraju mečevi kineskih ekipa.

Related Articles