Mouz nadigrao CR4ZY u finalu kvalifikacija za Dreamhack Masters u Malmeu

Mouz nadigrao CR4ZY u finalu kvalifikacija za Dreamhack Masters u Malmeu

Nakon duge serije kvalifikacionih mečeva za Dreamhack Masters u Malmeu, sinoć su odlučujući meč odigrali Mousesports i naša najbolja CS:GO ekipa, CR4ZY. Veliko finale ovih kvalifikacija igralo su u BO5 formaru, ali je Mouz automatski imao mapu prednost, s’ obzirom da su došli kroz upper bracker, dok je naša ekipa morala kroz lower bracket.

Iako bi mnogi diskutovali da li je ta prednost od jedne mape fer, Mouz je u ovom okršaju odigrao bez greške. Prvo se igrao Inferno, na kojem CR4ZY ni u jednom trenutku nije izgledao kao da može da zapreti. Sedam rundi za naše momke na jačoj CT strani nije bilo dovoljno, naročito kada u drugom poluvremenu nisu uspeli da osvoje ni jednu.

Druga mapa je bila znatno uzbudljivija, ali opet ne dovoljno da bi CR4ZY zapretio u ovom okršaju. Igrao se Dust dvojka, koja je bila gotovo ujednačena sve do samog kraja, gde je Mouz još jednom prikazao svoj kvalitet. Velika je šteta što naša ekipa nije uspela da se plasira na ovaj turnir, koji popunjen isključivo najboljim svetskim ekipama. Ipak, Mouz je kvalifikacije odigrao bez greške, pa su zasluženo obezbedili svoj plasman.

Related Articles