Flusha i Golden se zvanično vratili u Fnatic

Flusha i Golden se zvanično vratili u Fnatic

Iako se dugo najavljivalo da će Fnatic da krene u potragu za mladim talentima, oni su odlučili da vrate dvojicu igrača. Robin ”flusha” Ronkvist, jedan od najboljih igrača Fnatic svih vremena će se po treći put vratiti u švedsku ekipu, a sa njim se vraća i Maikil ”Golden” Selim, koji se prošle godine proslavio kao kapiten Fnatica.

Obojica su nakon odlaska iz Švedske predstavljali Cloud9, ali ni za jednog ni za drugog se taj period nije najsjajnije završio. Dok je Flusha na pauzi još od završetka prvog Majora, Golden je na pozajmici nastupao za NIP, koji je završio učešće u Legends Fazi bez pobede.

Pre nešto više od mesec dana, ovaj sastav napustili su Twist i Xizt i sada će on ponovo biti potpun. Iako su najavili da će tražiti mlade igrače, odlučili su da vrate dvojac koji je bio najzaslužniji za fantastični formu ekipe na startu prošle godine, kada su osvajali IEM u Katovicama i WESG u Kini.

Flusha je u nekoliko navrata bio član ove organizacije, sa kojom je osvojio 9 velikih trofeja, među kojima se nalaze i 3 Major trofeja. ”Sjajan je osećaj vratiti se u Fnatic, gde sam stvorio sva svoja najlepša CS:GO sećanja” dodao je dvadesetšestogodipnji Šveđanin.

Related Articles