Apex Legends | Nagrade za vaš rank

Apex Legends | Nagrade za vaš rank

Sezona dve Apex Legends-a završava se krajem ovog meseca, a fanovima je ostalo otprilike nešto više od dve nedelje da se popnu još koji rank pre nego što se sezona zvanišno završi. Respavn Entertainment daje igračima dodatni podsticaj da dođu do sledećeg ranga sa novim nagradama na kraju sezone.

Svaki igrač koji je učestvovao u Apex-ovom modu rangiranja i zaradio rank, dobiće bedž koji će simbolizovati njegovo dostignuće. Igrači će moći da stave svoju rank značku na baner i tako se svima pohvale svojim dostignućem. Pored toga, igrači će otključati i privezak za oružja, ukrasni predmet nalik novčiću koji visi sa strane oružja i koji pokazuje vaš rank u sezoni.

Igrači koji uspeju da dostignu rank Diamond i Predator dobiće i dodatnu nagradu u vidu traga koji će ostavljajti dok padaju iz broda ili pak sa balona. Diamong igrači imaće plavi trag koji će ličiti na munju, dok će igrači največeg ranka iza sebe ostavljati crveni trag i time pokazati prestiž.

Zvaničan datum kraja druge sezone još uvek nije poznat ali po najavama koje su se objavile u julu kada je počela sezona, to bi trebalo da se desi za otprilike dve nedelje. Što se početka nove sezone tiče, to bi trebalo da se desi veoma brzo nakon kraja druge sezone.

Related Articles