CR4ZY poražen u finalu Arctic Invitational kupa

CR4ZY poražen u finalu Arctic Invitational kupa

Juče smo imali priliku da odgledamo Arctic Invitational turnir u Helsinkiju, na kojem su se 4 ekipe borile za nagradno fond od $100,000. Formate je bio krajnje jednostavan, jer su igrali single elimination BO3 mečevi.

U prvom polfuinalu CR4ZY je slavio proitv domaće ekipe SJ, pa je čekao pobednika okršaja Cloud9 vs Furia. Brazilci su u tom meču bili ubedljivi, pa nas je čekali uzbudljivo finale između dve sjajne ekipe, koje su se skoro sastale na Majoru u Belinu. U tom duelu slavila je naša ekipa.

Ipak, ovoga puta FURIA je bila mnogo spremnija i željna osvete. Na obe mape su stvarali ranu prednost, zbog koje su kasnije mirno ulazili u završnice. Prvo se igrao Vertigo na kojem je FURIA slavila sa 16-11. Tada smo prešli na Mirage, gde smo očekivali da će se naša ekipa vratiti u ovo finale, ali Brazilci su ovoga puta bili još bolji, te su slavili sa 16-9.

Ovaj kratki turnir bio je dobra prilika za CR4ZY da ponovo podigne jedan trofej, ali je delovalo kao da se još uvek nisu vratili u puno formu nakon Majora. Oni će sada konačno moći da odu na mali odmor, pa ćemo videti da li ćemo ih u nastavku gledati u nepromenjenoj petorci.

Related Articles