Kioshima blizu prelaska u Vitality

Kioshima blizu prelaska u Vitality

Sedmog septembra, Vitality je iznenadio sve svoje fanaove, kada je objavio vest da NBK više neće biti član ekipe, nakon što su uspeli da doguraju čak do drugom mesta svetske rang liste. Ubrzo nakon toga pojavila se informacija da su glavne dve mete Vitality-a Shox, koji se takođe rastao sa G2om i KioShiMa, koji je još od aprila ove godine bez ekipe.

Ipak, prema novim navodima medija, Kioshima se nalazi u pol poziciji, nakon što je Vitality odlučio da bi transfer Shox-a ipak bio preskup za njih. Doskorašnji kapetan G2-a, Ričard ”shox” Papilon je po rečima direktora organizacije, Ocelote-a vredan između $500,000-700,000. Ta cena je ipak veća nego što bi Vitality uložio za dvadesetsedmogodišnjaka, pa su se zato okrenuli Kioshimi, koji bi došao bez obeštećenja.

Ovo bi mogao da bude i savršen potez za ovu ekipu, pošto bi dobili jednog sjajnog igrača sa puno internacionalog iskustva. Ovim slučajem, Alex bi mogao da se potpuno posveti IGL poziciji, dok bio Kioshima ipak doneo više firepowera, nego što je to radio iskusni NBK. Za sada nam ostaje sa sačekamo još malo, jer nas čeka par veoma uzbudljivih dana u svetu CS:GO-a.

Related Articles