Roboti ipak ostaju u Fortnite-u

Roboti ipak ostaju u Fortnite-u

Pre izvesnog vremena Epic Games je u svom peču doneo jednu veliku promeni koju su osetili svi Fortnite igrači. Naime, pre mesečak dana na mapi su se pojavila dva robota koja imaju po dva mesta za igrače. što znači da u jednom trenutku dve ekipe mogu posedovati roboti i grati sa njima. Sve ovo ne bi bio problem da roboti koje je Epic ubacio nisu jednostavno prejaki. Igrače koje se nalaze u njima je gotovo neoguće ubiti sem ako oni ne naprave grešku koja može dovesti do njihove smrti.

Nije mnogo vremena prošlo pre nego što su počele masovne drame i svađe svuda po internetu oko ukidanja ove OP opcije u igri. Drama oko toga je trajala više od mesec dana, a čelnici Epic-a su se juče prvi put oglasili povodom ovog pitanja. Naime, oni su rekli kako su roboti ubačeni kako bi i slabiji igrači imali priliku da osete kako je to pobediti i odneti Victory Royalle titulu. Nakon svega ovoga su rekli kako ne planiraju da uklone robote jer od kada su ubačeni, ljudi imaju mnogo veću motivaciju da igraju i lošiji igrači mnogo češće ostvaruju dobre rezultate.

Profesionalni igrači nisu bili baš zadovoljni kada je Epic obelodanio njihovu ideju oko budućnosti robota, navodeći kao razlog da su mnogi od njih uložili prethodnih par godina u Fortnite, a sada je to sve bačeno u vodu.

Kreativni direktor Epic-a Donald Mustard je povodom ovoga rekao kako je Fortnite svet koji se konstantno razvija i da se nikada ne zna šta sledeće može da se desi. Takođe je naveo i da po zvaničnim statistikama kilovi sa robotima i nisu toliko česti kao što to pobunjeni igrači predstavljaju.

Svidelo vam se to ili ne, po svemu sudeći roboti če ostati u igri bar još neko vreme.

Related Articles