Rekkles po prvi put na klupi ove sezone

Rekkles po prvi put na klupi ove sezone

Fnatic je odlučio da ubaci svog rezervnog mid lejnera Feliks ’’MagiFelix’’ Bostruma umesto zvezde i AD kerija Martin ’’Rekkles’’ Larsona tokom prvog meča pete nedelje LEC lige. Fnatic je trenutno jedan od najjačih timova u Evropi od početka letnje sezone, zbog čega je i ova promena sastava mnogima nejasna, naročito zbog činjenice da Rekkles nikako nije najslabija karika u ekipi.

Rekkles iza sebe ima vrlo uspešnu sezonu. Zabeležio je najmanje smrti od svih AD kerija u ligi, kao i ukupno 24 kila i 38 asistencija. Njegova sposobnost da pravi ogroman pritisak u lej gejmu je bila jedan od glavnih razloga Fnaticovog uspeha ove godine.

MagiFelix je trenutni mid lejener Fnatic Academy tima. Ovaj devetnaestogodišnjak će zaigrati na mid lejnu, dok će Fnaticov dosadašnji mid lejner Tim ’’Nemesis’’ Lipovšek migrirati na bot lejn. ’’Naš menadžment je odlučio da pošalje na klupu Martina ’’Rekkles’’ Larsona iz startne postave tokom našeg okršaja protiv ekipe Rogue’’,  govori Fnatic.

Ova promena mnogima ne deluje smisleno, naročito obzirom na uspeh koji je Fnatic zabeležio do sada. Iako su protekle sedmice primili prvi poraz u sezoni protiv Splycea, petorka i dalje izgleda kao jedna od anjboljih u regionu.

Takođe su jedini tim koji je uspeo da porazi G2 Esports, stoga je izbacivanje Rekklesa zbunjujuć potez, osim ukoliko se nešto desilo ’’ispod žita’’. Fnatic, a ni sam Rekkles još uvek nisu obrazložili zbog čega je došlo do voe izmene u sastavu.out

Related Articles