Poznati svi učesnici Dota 2 Internationala

Poznati svi učesnici Dota 2 Internationala

Nakon što su se sinoć odigrale i poslednje regionalne kvalifikacije, konačno nam je poznato svih 18 učesnika najvećeg esports događaja godine.  Pre neki dan komentarisali smo prva 3 pobednika regionalnih kvalifikacija, kojima su se juče pridružili Royal Never Give up, Chaos Esports i Forward Gaming.

Royal Never Give Up je itekako morao da se namuči, naročito nakon što ih CDEC poslao u lower bracket. Ipak, sa 2 vezane pobede, imali su priliku da se revanširaju u velikom finalu, što su rezultatom 3-2 i uradili.

Chaos Esport je možda uspeo i da napravi veliko iznenađenje, s obzirom da su kvalifikacija započeli sa 2 poraza. Nakon par dobrih partijam obezbedili su plej-of, gde su na porazom na startu prebačeni u lower bracket. Ipak, kao i RNG, dobili su priliku da se revanšriaju The Final Tribe-u u finalu, gde su ih razbili sa 3-0. MATUMBAMAN nakon odlaska iz Liquida obebzedi predvodio je Chaos do Internationala.

U Severnoj Americi Forward Gaming je od samog početka kvalifikacija stavio do znanja da su najbolja ekipa. Tokom celih kvalifikacija izgubili su samo jednu partiju, a to se tek desilo u velikom finalu, gde su slavili sa 3-1. Ovom pobedom zvanično su obezbedili poslednje preostalo mesto na Internationalu.

Dok će mnoge ekipe otići na godišnji odmor, ovih 18 ekipa kreće na dodatne pripreme, pošto za nešto više od mesec dana počinje jedan od najvećih gejming događaja u godini. Trenutni nagradni fond Internationala iznosi preko $28 miliona, a sigurni smo da će uskoro preći u crtu od $30 miliona.

Related Articles