Dr Disrespect se vraća na Twitch

Dr Disrespect se vraća na Twitch

Čuveni Twitch strimer Guy “Dr Disrespect” Beahm je ove godine bio pozvan kao počasni gost na prestižni sajam gaming industrije E3 kako bi svojim prisustvom i IRL strimom doveo još više gostiju na njihov događaj. Dr Disrespect je u Los Angeles stigao 11. juna kada je po prvi put na svom kanalu uključio sve popularnije IRL strimovanje gde je svojim gledaocima u svom prepoznatljivom stilu omalovažavanja ljudi oko sebe pokušao da prenese celokupnu atmosferu sa E3-a. Međutim, nije sve prošlo tako lepo kao što su se oni nadali. Naime, posle izvesnog vremena “kralj vređanja” je došao na ideju kako bi bilo kul da sa svojom snimateljskom pratnjom ode do toaleta i to sve naravno uživo prenese na ovoj svetski poznatoj platformi. Urednicima Twitch-a se ova ideja nije dopala koliko i Doc-u pa su odlučili da njegov nalog uklone na dve nedelje “kako bi mogao da razmisli” kakav sadržaj će ubuduće da plasira svojim gledaocima.

 

Najveći svetski mediji danas su objavili da je Doktorov nalog ponovo dostupan na Twitchu, što su njegovi brojni fanovi ispratili mnoštvom ovacija koje su pokazivali kroz stotine komentara po sekundi na njegovom kanalu.

Poznati strimer je dobio još jednu šansu da nastavi sa radom i iskreno se nadamo da je ovaj put neće prokockati, barem ne na način na koji je to sada uradio.

 

Related Articles