Fnatic demolirao G2 i preuzeo prvu poziciju na tabeli

Fnatic demolirao G2 i preuzeo prvu poziciju na tabeli

League of Legends fanovi su večeras imali priliku da uživaju u pravom specijalitetu: okršaj između dve najbolje ekipe Evrope – Fnatic i G2 Esports. U partiji koja je najavljena kao meč nedelje, Fnatic je potpuno pregazio G2, nanevši im prvi poraz u letnjoj sezoni. Fnatic je sada prvi na tabeli bez i jedne izgubljene partije, rezultatom 5 – 0.

Svakako smo očekivali dinamičnu partiju, obzirom da su u pitanju ove dve ekipe, ali ne u tolikoj meri. Od samog starta videli smo skirmiše i borbe na celoj mapi. Fnatic je krenuo izuzetno agresivno na top lejnu i u džungli. Kilovi su počeli da padaju već u prvih nekoliko minuta. First blood je otišao u korist top lejnera Fnatica, kada je Bwipo napravio solo kil nad Capsom.

Broaxah je imao sjajnu partiju na Gragasu, pritiskavši G2 na svim frontovima. Ekipa koja je inače izuzetno opresivna, sada je bila potpuno nemoćna. Fnatic je iz minuta u minot povećavao svoju rpednost, rušivši neprijateljske strukture. U 20-om minutu zabeležili su prednost od preko 10.000 golda.

Ubrzo zatim su uhvatili Jankosa, što im je omogućilo da uzmu Barona i rasture bazu G2 Esportsa. Partija je zavrešna sa ukupno 38 kilova, od kojih je 27 pripalo Fnaticu.

Izgleda da je Fnatic konačno pronašao svoju igru, te se čini da su na dobrom putu da povrate krunu najbolje ekipe u Evropi. Sudeći po dosadašnjim gejmovima, ispred nas je vrlo interesantna sezona u kojoj možemo da očekujemo dosta zapleta.

Related Articles