Team Liquid pronašao zamenu za Matumbamana

Team Liquid pronašao zamenu za Matumbamana

Lase ‘MATUMBAMAN” Urpalainen  napustio je Team Liquid pre par dana, a sada se oglasila i organizacija, koja je potvrdila dolazak rumunskog igrača Alivija ”w33” Omara na njegovo mesto, samo 2 dana pre početka Majora u Moskvi.

Od trenutka kada je MATUMBAMAN napustio sastav počele su razne spekulacija, ali w33 je od samog starta bio jedan od favorita za dolazak u Liquid. Rumun će sada pojačati Liquid i oni će krenuti u pohod na International, najveće gaming takmičenje, koje je Liquid već osvojio 2017. godine. Što se tiče njihovog novog pojačanja, on još uvek nije uspeo da podigne trofej, ali 2016. godine je bio veoma blizu, kada je sa Digital Chaosom završio na 2. mestu. Od tada nastupao je za mnogo internacionalne ekipe poput Pain Gaminga i Chaos Esports Cluba, pa je nesporno da će pomoći sastavu, kojem je osveženje bilo potrebno.

U objavi Team Liquid na svom tviter nalogu, w33 je izjavio da je veoma zahvalan što mu ju pružena ovakva šansa i da jedva čeka da se dokaže. Već za dva dana će imati savšrenu šansu za to, pošto će Liquid započeti svoju borbu za veliki EPICENTER trofej u Moskvi. Oni će u subotu prvi meč odigrati protiv Gambita, kada ćemo i mi moći da vidmo promenjeni sastav u akciji.

Related Articles