Tragična stradanja esports trofeja

Tragična stradanja esports trofeja

Ovih dana slučajno smo naleteli na klip, u kojem su igrači tradicionalnog sporta uspevali da polome svoje trofeje pri podizanju istog. To nam je dalo ideju da izdvojimo neke zanimljive momente iz esporta i slične trenutke, u kojima su igrači ostajal bez svojih vredno zaasluženih pehara.

Što se tiče 2018. godine, nije puno trebalo da se jedan pehar polomi, pošto su već u martu, šampioni HoTS Wester Clasha ostali bez donjeg dela trofeja pri proslavi. Ispod je postavljen klip, u kojem možete videti kako se otkotrljao donji deo troefja, a ako hoćete da pročitati punu vest, možete je pronaći na ovom linku!

Par meseci kasnije, dogodila se jedna možda i tragična scena, u kojoj je Fy iz PSG.LGD-a ostao bez prelepe custom made MVP nagrade u obliku Tanosove rukavice. Za ovu tragediju nije kriv on sam, već avio služba koja se postarala da mu prenese ovaj trofej. Ovo je stvarno bila velika šteta za jedan trofej ovakvog kvaliteta.

Sledeće stradanje desilo se u oktobru prošle godine, na jednom manjem CS:GO lan turniru. Ekipa Salty Skins je izašla na podijum da podigne svoj trofej, ali već u prvom monetu kada su ga podigli, shvatili su koliko je loše napravljen, pošto se izlomio na sve strane. Na sreću, uspeli su da ga sastave, pa se nadamo da su organizatori u nekom kraćem vremenu mogli to da poprave.

Nadali smo se da smo završili sa ovakvim situacijama, kada smo ušli u 2019. godinu, ali već na početku ove godine, još jedan trofej je izgubio život na samom startu. Pobednici Overwatch turnira su prišli da podignu trofej, ali jedna ručka se samo odvojila od pehara.

Od tada, koliko mi znamo, svi trofeji su sigurni, bez ikakvog lomljenja, ali ukoliko vi znate još neku smešnu situaciju, obavezno nam pošaljite.

Related Articles