Wunder tokom LEC partije ostavio poruku u Paintu

Wunder tokom LEC partije ostavio poruku u Paintu

Poslednji meč između ekipa G2 Esports i Vitality biće zapamćen iz više razloga. Naravno, prvo treba istaći činjenicu da je Luka ’’Perkz’’ Perković igrao Pykea na AD keri poziciji, što se na kraju ispostavilo i više nego odlično. Partija je takođe označila i prvu pobedu za Yuumi na LEC sceni.

Gejm je bio izuzetno dinamičan, te su gledaoci imali svašta da vide, uživajući. Uz novu Pro View opciju, gde fanovi mogu da prate do četiri POV strima, bilo je teško ispratiti svu akciju. Većina korisnika se verovatno koncentrisala na Pykea, Yuumi ili mid lejnera Vitalityja – Daniel ’’Jizuke’’ di Mauroa, koji je igrao svog autentičnog Ekkoa.

Igrač koljeg možda publika nije u tolikoj meri ispratila jeste G2 top lejner – Martin ’’Wunder’’ Hansen, koji je pilotirao Yorickom. Yorick je sam po sebi interesantan pik, ali to nije ono što je odučevilo fanove.

Naime, jedan od njegovih kolega, top lejner ekipe Golden Guardians Academy – Daršan ’’Darshan’’ Upadiaja, uhvatio je fonomenalan momenat gledajuć POV strim. Wunder je usred partije alt-tabovao iz igre i otvorio MS Paint kako bi isprovocirao Vitality.

Ovakve sitnice nikada ne bismo mogli da vidimo bez Pro Viewa. Pre nego što nam je pokazao svoje umetničke  sposobnosti, wunder je pokazao i spisak igrača, kroz koji Riot zahteva da se prođe pre svakog meča. Onda je tokom trajanja partije napisao poruku: ’’Šta se dešava?’’.

Nismo sogurno da li je namerno hteo da troluje Vitality ili je i sam bio zbunjen tokom samog gejma. Upravo nam ovaj dođađaj pokazuje zašto je nova Pro View opcija bila odlična ideja.

Related Articles