Pravo Fortnite takmičenje vas očekuje ovog juna u Novom Sadu

Pravo Fortnite takmičenje vas očekuje ovog juna u Novom Sadu

Fortnite: Battle Royale, jedna od najpopularnijih igara današnjice će 30. juna “oživeti” u Novom Sadu, gde će 50 igrača moći da učestvuje u pravom Battle Royale okršaju i borbi za vrednu nagradu.

Organizatori AAaaa Festival i Paintball klub Shooters Novi Sad će se pobrinuti da u bajk parku Bukovac obezbede veliki teren na kojem će biti sakriven veliki broj oružja koje moraju pronaći, baš kao u igrama. Na raspolaganju će biti paintball puška, praćka, štit, gumeni čekić, dimnu bombu, kao i dodatnu municiju.

Igrači će u borbu do poslednjeg na nogama biti raspoređeni u timove od po troje, a možete se prijaviti i pojedinačno, jer će vas organizatori rado upariti sa ostalima. Pošto je reč o timskoj igri, saigrači se mogu oživljavati i sakupljati dodatne živote, što je svakako kul stvar.

Organizatori su naveli da će  uskoro otkriti i detalje o izgledu oružja, sakupljanju terena za borbu, i ostalo što će ovaj zanimljivi događaj učiniti još interesantnijim. Glavna nagrada trenutno nije poznata, ali je otkriveno da će svaki od učesnika imati priliku da prođe kurs samoodbrane u organizaciji Krav Maga Klub Street Contact / Novi Sad, što svakako vredi naučiti.

Da bi sve bilo nalik Fortnajtu, takmičari se mogu slobodno maskirati u kostime i boriti se sa stilom. Prijave za ovaj događaj su već otvorene i to možete učiniti na ovom linku, gde je nabrojana i kotizacija za učešće na takmičenju, gde mogu učestvovati samo stariji od 18 godina.

Ovaj događaj je stvarno nešto specijalno i što se retko viđa, tako da ako ste zainteresovani prijavite se što pre po sniženoj ceni.

 

Related Articles