SK Gaming kompletno izmenio trenerski sastav

SK Gaming kompletno izmenio trenerski sastav

Nakon relativno uspešnog letnjeg dela LEC sezone, SK Gaming nastavlja sa izmenama u League of Legends ekipi. Organizacija je promovisala Andreja ’’Realistik’’ Rusea na poziciju glavnog trenera, dok je Ram ’’Brokenshard’’ Đemal prebačen i SK Prime, što je njihova Academy ekipa.

SK Gaming je takođe potpisao Havier ’’Pyros’’ Kalatajuda kao novog analitičara, dok su i dalje u potrazi za trenerskim asistentom uoči letnje sezone. SK je otkrio da Fabian ’’Sheepy” Malant više neće biti deo organizacije.

’’Iako nismo imali istu viziju, u velikoj meri poštujem svačiji trud, zahvaljujući kojem smo stigli do plej-ofa u prolećnom delu LEC lige. Igračima i stručnom timu želim sve najbolje u budućnosti i nadam se da će SK Gaming nastaviti da raste kao tim’’, izjavio je Sheepy.

Iako je organizacija imala sasvim solidan anstup protekle sezone, i dalje moraju da porade na nekim stvarima, kako bi bili rame uz rame sa ekipama kao što su G2 Esports, Origen, Fnatic i Splyce. Tim je odlučio da ostavi većinu startne postave, ali su izmene u trenerskom delu ekipe ejdnako bitne kao i sama petorka.

Related Articles