Počinje specijal povodom bitke za Normandiju, rešite lake misije i osvojite premijum tenk

Počinje specijal povodom bitke za Normandiju, rešite lake misije i osvojite premijum tenk

Kompanija Wargaming je poznata po tome da prati istorijske događaje i da ih obeležava u svojim igrama sa različitim povlasticama za sve igrače. Tako je i sada, sa početkom obeležavanja čuvene operacije Overlord i iskrcavanja u Normandiju 1944. godine.

U igri World of Tanks vas očekuju razni specijali  u vidu popusta, x5 bonusa za prvu pobedu sa vozilom, a između ostalog tu je i set specijalnih misija čijim rešavanjem dobijate premijum tenk 5. tiera. Misije su izuzetno proste i može ih kompletirati svako, bilo da igra sa vozilom koje je učestvovalo u toj istorijskoj operaciji ili ne.

Svaka misija je podeljena u dva nivoa, jedan je normalan za one koji imaju tenkove nacija koji su se borili u toj operaciji, a drugi nivo je nešto teži od onog, ali omogućava da kompletirate misiju sa bilo kojim tenkom 7. tiera pa naviše.

Misije su izuzetno lake, one uključuju igranje mečeva, pobede, nanošenje štete određenom broju neprijateljskih tenkova. Rešavanje svake misije nosi određene nagrade za igrače u vidu XP bonusa(i to jakih bonusa), novca, opreme i slično, a za 10 kompletiranih misija dobijate jedinstveno premijum vozilo M10 RBFM, koje je napravljeno posebno za ovaj događaj. Ako kompletirate sve misije, onda dobijate i specijalni stil za ovo vozilo koje ga čini još lepšim.

Misije su odlične, lake i primamljive, a fore za njihovo kompletiranje imate od 24. maja, pa sve do 7. juna.

Related Articles