Sacre promovisan na poziciju top lejnera za SK Gaming

Sacre promovisan na poziciju top lejnera za SK Gaming

Pripremajući se za predstojeću letnju sezonu LEC lige, SK Gaming je napravio izemu sastavu. Hrvatski top lejner Toni ’’Sacre’’ Sabalić, preuzeo je poziciju startnog top lejnera. Stoga, Horhe ’’Werlyb’’ Kazanovas Moreno – Tores, zaigraće za Academy tim u narednoj sezoni.

’’Zahvaljujući svom nastupu na EU Mastersu, Sacre je zasluženo zaradio mesto u našem glavnom rosteru’’, rekao je Rene Spanijer, generalni menadžer njihovog League of Legends tima. ’’Ponosni smo što se jedan od članova Prime sastava toliko brzo razvio u ozbiljnog igrača i sigurno smo da će biti još ovakvih slučajeva’’, dodaje Spanijer.

Protekle sezone, SK Gaming je ostvario relativno solidan uspeh, obzirom da je ekipa bila sasatvljena od nekoliko novajlija. Zabeležili su 9 – 9 skor, što je bilo dovoljno za šesto mesto i plasman u plej-of. Mnogi su bili iznenađeni njihovim kvalitetnim timfajtovima, ali se nedostatak iskustva naročito pokazao u plej-ofu, gde su izgubili od Splycea.

Sacre je pomogao SK Gaming Prime timu da osovoji nekoliko turnira, što je očigledno zadovoljilo stručni štab organizacije. Igra protiv najboljih top lejnera u Evropi, svakako će biti njegov glavni test, kako bi se utvrdilo da li poseduje LEC potencijal.

Related Articles