OG nezaustavljiv na startu kvalifikacija za Major u Moskvi

OG nezaustavljiv na startu kvalifikacija za Major u Moskvi

Iako se Major u Parizu završio pre samo 3 dana, kvalifikacije za naredi, koji će se održati u glavnom gradu Rusije, počele su već danas. Evropske kvalifikacije će se odigrati 15-17. maja, u kojim je 8 ekipa raspoređeno u jednu veliku grupu u kojoj će svako sa svakim odigrati po jedan meč.

Najbolja ekipa iz ove grupe, plasiraće se direktno na Major, dok će se ekipa plasirane od 2-5. mesta boriti za preostala dva mesta, koje vode u Moskvu.

Ekipa, koje se trenutno nalazi na prvom mestu je OG, koji se nakon 4 odigrana meča, nalazi na vrhu tabele sa 4 pobede. Oni su i otvorili ove kvalifikacije, savladavši finalu Majora u Parizu, Tim Liquid. Predvođeni Anom, na Voidu, OG se revanširao Liquidu za poraz, koji su im naneli pre par dana.

U naredna 3 meča, šampion prošlogišnjeg Internationala ušao je kao favorit, pa su u nizu padali Alliance, The Final Tribe i Singularity.

S obzirom da je Team Liquid izgubio dva, od tri odigrana meča, očekujemo da će duel Team Secreta i OG-a sutradan odlučivati, kome će pripasti to prvo mesto u grupi. Secret je do sada odigrao samo jedan meč, u kojem su savladali ekipu Aachen City Esports, za koje nastupa Nikola ”LeBronDota” Popović.

Trenutno stanje na tabeli, možete videti na slici ispod, kao i rezultati svih odigranih mečeva.

Related Articles