Chaos Esports Club predstavio trojicu novih igrača

Chaos Esports Club predstavio trojicu novih igrača

Odmah po završetku razočaravajućeg nastupa na MDL Majoru u Parizu, Dota 2 sastav, Chaos Esports, odlučio da napravi drastične izmene sa svojom petorkom, zamenivši trojicu igrača. Samo par dana kasnije, organizacija je predstavila trojicu novih člana, zbog čega će preći iz Južne Amerike u Evropu.

Dok su KINGRD i Tabo okončali saradnju sa organziacijemo, w33haa je na svom tviter nalogu izjavio da odlazi na dužu pauzu zbog zdravstvenih problema. Samim tim, u ekipi su ostali samo Vilijam ”hFnk3” Medeiros i Rasmus ”Misery” Filipsen, a njima će se od danas pridružiti Niko ”Gunnar” Lopez, Milan ”MiLAN” Kozomara i Mauris ”KheZu” Gutman.

U klipu ispod, direktor organizacije i kapetan ekipe, Misery, obratili su se fanovima i objasnili kako i zašto su se odlučili za trojicu novih igrača.

Gunnar je dobio novu priliku da se dokaže na midlejnu, nakon što je njegov odlazak iz Beastcoasta digao veliku prašinu, pred početak Majora u Disneylandu. Milan, koji je dugo bio član J.Storma, u martu i aprilu, neuspešno je predstavljao rusku organizaciju Winstrike. On će igrati na poziciji broj 4, dok će Khezu igrati na poziciji broj 3.

Related Articles