Team Secret savladao Liquid u finalu Dota 2 Majora u Disneylandu

Team Secret savladao Liquid u finalu Dota 2 Majora u Disneylandu

Uprkos odličnim partijama Team Liquida i sjajnim potezima Miracle-a, Team Secret je na kraju izašao kao pobednik Dota 2 Majora, ubedljvim rezultatom 3-1.

Prvi meč ovog finala ostaće upamćen po fenomenalnoj partiji, zvezde Liquida, Miracle-a, koji je na Morphlingu zabeležio quad-rampage. Team Secret je u nadi da zaustavi Morphlinga, izabrao Outworld Devourera na mideljnu, što im ovoga puta ipak nije pošlo za rukom. Liquid je stvoio ranu prednost, sprečivši dva glavna igrača iz Secreta da sakupe gold, što je omogoćilo Morphlingu da bezbedno kruži mapom. Puppy i ekipa, nikako nisu mogli da pronađu rešanja za Morpha, pa je Liquid poveo u velikom finalu.

Igrači Liquida nisu uspeli da prenesu momentum koji su stvorili u drugi meč, pa je Secret uspeo na ubedljiv način da izjednači rezutlat. Ovoga puta, zvezde su bili MidOne na Arc Wardenu, koji je pred kraj meča bio nezaustavljiv i Zai na Sand Kingu, koji se na startu potrudio da napravi porstor za ostale saigrače.

Dok je Liquid polako delovao, kao da im nestaje snage, Secret je delovao sve bolje. MidOne je nastavio istim tempom kao u prethodnoj pariji, samo ovoga puta sa Templar Assasinom. Liquid je želeo da ponovo osigura Morplinga za Miracle-a, ali Secret se ovoga puta potrudio da ga spreči, izabravši Dooma i Liona. Njih dvojica su imali posao da zaustave Morpha, koji nikako nije mogao da spreči protvničke napade, što je značilo daj e Secret Poveo.

U poslednjem meču Secret je bio nezaustavljiv, a ovoga puta, predvođeni Nishom, počistili su šampione 7. Internationala, za manje od 30 minuta. Dok je Zai bio zadužen da zaustavi timski potencijal Liquida, Nisha je sa skorom od 7/0/10, doneo svojoj ekipi drugi Major trofej u tekućoj sezoni.

Ovom pobedom Team Secret je još jednom potvrdio da su trenutno najbolji tim na svetu, pošto se trenutno nalaze na prvom mestu DPC rang liste sa 2850 poena više od drugoplasiranog Virtus Pro-a.

Related Articles