MSI: SK Telecom T1 uspešno završava treći dan

MSI: SK Telecom T1 uspešno završava treći dan

Od samog početka partije, SKT je uspostavio kontrolu. Iako je njihov top lejner – Khan, slučajno flešovao u lejnu, first blood je priprao njegovoj ekipi, kada je Clid došao kod njega na genk. Top lejn Phong Vu Buffaloa je bio izuzetno laka meta, obzirom da je igrao Hecarima bez fleša. Clid je kroz nekoliko minuta, ponovo uspešno odradio genk na topu, što je obezbedilo ranu prednost.

Cela petorka SKTa je agresivno igrala, pronalazili su pikove svuda po mapi i došli do prednosti od preko 5.00 golda u 13-om minutu. Korejci otvaraju mapu na sva tri fronta i u 22-om minutu kreću zajedno na Barona. Phong Vu bez wardova pokušava da ih zaustavi. U timfajtu koji je na momenat izgledao kao da će otići u korist PVBa, Sk Telecom je na kraju izvukao četiri kila, bez ikakvih žrtvi.

Uz Baron baf, lako su otvarali kule i inhibitore i u 26-om minutu su potpuno ugasili sve nade Phong Vu Buffaloa. Sk Telecom T1 je pokazao da i te kako može da igra brzo, što do sada nije bio autentičan stil igre za njih. Ovogodišnji izmenjeni sastav svakako je talentovan i spreman da se adaptira svakom protivniku. Trenutno dele drrugo mesto na tabeli sa evropskom ekipom G2 Esports, rezultatom 5 – 3.

Phong Vu Buffalo je i dalje na poslednjem mestu, sa samo jednom pobedom. Sutra nas očekuje poslednji dan grupne faze, kada ćemo dobiti konačan rasplet događaja.

Related Articles