MSI: Invictus Gaming demolirao G2 Esports

MSI: Invictus Gaming demolirao G2 Esports

U pretposlednjem meču Mid Season Invitational-a za danas, susreli su se G3 Esports i aktuelni prvaci sveta – Invictus Gaming. Većina publike verovatno nije očekivala partiju koju smo mogli da vidimo, ali IG je praktično pregazio G2 za 28 minuta igre.

Nakon pauze od preko sat vremena, za vreme koje su igrači morali da ostanu na bini, meč je konačno počeo. G2 je imao nešto kreativiniju timsku kompoziciju, na šta smo se već donekle i navikli, sa Vayne na topu i AP Neeko na bot lejnu. First blood je otišao u korist ekipe G2, gde je Jankos uspeo da sredi TheShyja.

Ubrzo se odigrao još jedan 2 naa 2 skirmiš na topu, sa oba džanglera, gde je Jankos fenomenalnim outplayem ispod kule uspeo da preživi i uzme dva kila, što je njegovom timu ibezbedili malu prednost na startu. Džangler Invictusa – Ning je ipak bio nešto efikasniji, pronalazivši još nekoliko pikova sa Lee Sinom, uz pomoć TheShyja, koji je već u šesnaestom minutu bio nafidan na Akali. U tom momentu, IG je imao preko 5.00 golda prednosti.

U borbi za Tier 2 kulu na top lejnu, IG ejsuje G2 i otvara mapu dodatno. Odmah nakon povratka u bazu, požurili su da urade Barona. G2 je očajničkim pokušajima pokušao da ih spreči, ali su njihova četiri igrača umrla u procesu. IG je sa Baronom vrlo lako otvorio mid lejn i završio partiju za 28 minuta.

G2 Esports, od kojeg su fanovi mnogo očekivali, izgledao je potpuno bespomoćno u kadnžama Invictus Gaminga. Partija je obilovala kilovima, gde je IG imao skoro 1 kil po minuti do samog kraja, što je autentično za njih, ali svakako neočekivano protiv G2-a.

Invictus Gaming može zadovoljno da se pripremi za sutrašnje mečeve, obzirom da su danas završili skorom 2 – 0. Sa druge strane, G2 Esports, iako su savladali legendarni SK Telecom T1, očigledno pokazuju da nisu nepobedivi i da će do samog kraja događaja biti neizvesno.   

Related Articles