Evil Geniuses i NIP slavili na Dota 2 Majoru; Chaos i Fnatic pakuju kofere

Evil Geniuses i NIP slavili na Dota 2 Majoru; Chaos i Fnatic pakuju kofere

U novom danu Dota 2 Majora u Parizu, odgledali smo dva zanimljiva duela upper bracketa, gde su NIP i EG obezbedili učešće u daljoj fazi i dva još neizvesnija duela lower bracketa, nakon kojih su nas još dve ekipe napustile.

Dan su otvorili EG i Team Liquid, gde je najbolji sastav iz Severne Amerike uspeo da nadigra šampiona Internationala 2017. godine, nakon što su nadoknadili zaostatak od 1-0.

Odmah nakon toga, Nindže u Pidžamama naprvile su veliko iznenađenje, savladavši šampiona prethodnog Majora, koji se održao u Švedskoj. Prvi meč pripao je PPD-u i ekipi, ali ViCi uspeva da izjednači, pobedivši u drugom za samo 22 minuta. U odlučujućem meču NIP se odlučio za timsku kombinaciju, izabravši Jakira, Engimu i SK-a, što im je na kraju i donelo ovu veliku pobedu.

Što se tiče lower bracketa, dobili smo dva iznenađenja. Fnatic, koji je ove sezone u dobroj formi, poražen je od Keen Gaminga, osvajača ESL One-a u Mumbaju, a Chaos Gaming u duelu sa starom organizacijom,Pain Gaming, nije iskoristio gold prednost, pa će takođe napustiti takmičenje u ranoj fazi.

Related Articles