Poznate grupe za MDL Major u Disneylandu

Poznate grupe za MDL Major u Disneylandu

Odmah po završetku OGA Pit Minora, na kojem su slavile Nindže u Pidžamama, dobili smo grupe i raspored za Major u Disneylandu, koji počinje 4. maja.

Grupa A će možda biti i najzanimljivijija, pošto su u njoj nalaze 3 vrhunske ekipe, koje će se boriti za vodeća dva mesta i Team Team. Ekipa koju predvodi EternalEnvy i dalje ima samo 3 igrača u timu, što znači da će doći potpuno nespremni, dok će Virtus Pro, Keen Gaming i Team Liquid biti zagrejani za borbu za upper bracket. Virtus Pro kao vodeća ekipa DPC tabele ulazi kao favorit, dok se očekuje da će osvajač ESL u Mumbaju ići rame uz rame sa šampionom Ti7.

U grupi B očekujemo da će Team Secret bez previše problema uspeti da savlada protivnike, koji su do sada uglavnom prikazali krajne promelnjivu formu. Ipak, NIP, osvajač Minora u Splitu, biće favorit protiv Team Empire-a i Chaos-a, ali nikako ih ne smeju potceniti ni u jednom trenutku, jer obe ekipe poseduju dovoljaan kvalitet da svima pruže solidan otpor.

Grupa C su popunile 3 ekipe sa istoka i jedna brazilska ekipa. U ovoj grupi ćemo verovatno videti najmanje iznenađenja, pošto ViCi Gaming i PSG.LGD ne bi trebali da imaju problema protiv Mineskog i Pain Gaminga.

Grupa D je verovatno najujednačenija, pošto su sve četiri ekipi sličnog kvaliteta. U njoj se nalazi EG, koji je već obezbedio plasman na TI9 i fnatic, koji bi verovatno već tokom ovog turnira mogao da osvoji dovoljan broj bodova da se nađe na velikom turniru u avgustu. Pored dve spomenute ekipe, u grupi D se takođe nalazi OG, koji ćemo konačno gledati na jednom Major turniru ove godine i Complexity, koji uz Team Team verovatno najslabija ekipa na ovom turniru.

Related Articles