Yoppa zbog problema sa vizom neće igrati u polu-finalu EU Masters-a

Yoppa zbog problema sa vizom neće igrati u polu-finalu EU Masters-a

Već smo navikli na česte probleme nekih igrača sa vizom, koji ih nažalost sprečavaju da učestvuju na nekim od najvećih svetskih turnira, bilo koja igra da je u pitanju. Upravo ovakva situacija dogodila se i najboljem srpskom League of Legends top lejneru – Pavlu ’’Yoppa’’ Kostiću,  koji ove sezone igra za španski MAD Lions.

Sjajni Yoppa je sa svojom ekipom dogurao do polu-finala EU Mastersa, ali nažalost, tu će morati da stane. Naime, naš top lejner nije uspeo da obezbedi svoju vizu na vreme, te mu je zabranjeno učešće na LAN događaju. Ovo do sada nije bio problem, jer se grupna faza igrala online. Jedan od Riotovih arbitara, izjavio je da MAD Lions nisu uradili sve što je trebalo kako bi Yoppi bio dozvoljen ulazak u Veliku Britaniju. Kao posledica ovoga, zabranjeno mu je čak i onlajn igranje, te će njegovo mesto morati da popuni zamena.

MAD Lions će se boriti za mesto u finalu protiv ekipe Misfits Academy, u subotu u 16h. Kako i sam Yoppa kaže: on, a i mnogi igrači širom sveta, propustili su velike prilike u svojim karijerama, samo zbog problema sa vizama, što je zaista poražavajuća činjenica.

Related Articles