Dota 2 Minor – NIP i Forward Gaming sigurni u plej-ofu

Dota 2 Minor – NIP i Forward Gaming sigurni u plej-ofu

Upravo su odigrana prva dva duela plej-ofa Dota 2 Minora u Splitu, gde su ”ausajderi” bez previše problema savladali ”favorite”.

U prvom okršaju dana sastale su najbolja i najlošija ekipa dosadašnjeg toka turnira, u kojem je Forward Gaming uspeo konačno da zabeleži svoju prvu pobedu i da se plasira u naredni krug, dok će RNG morati da nastavi takmičinje kroz lower bracket. Oba meča u ovom okršaju su imala sličan tok. Forward Gaming bio rano napravio prednost, koju bi držao do sve do kraja. S obzirom na to da je RNG do sada stvarno odlično igrao, za njih će ovo biti veliki udarac, pošto će sada morati da igraju BO1 mečeve, a u njima često favorit ne postoji.

Majestic, koji je u prva dva iznenadio sve pobedama nad Forwardom i EHOMEom, danas je izašao na megdan Nindžama u Pidžamama. PPD je ovoga ptua bolje spremio ekipu nego za mečeve u grupi i samim tim bez previše problema nadigrali su ekipu iz Južne Amerike. Majestic ni u jednom trenutku nije delovao kao ekipa, koja je u rangu NIP-a. Oba meča su bila kompletno jednostrana, pa će Majestic, kao i RNG morati da se povrati iz lower bracketa, dok će NIP uskoro početi svoj meč protiv protiv Forwarda.

Related Articles