Hellraisersi na leđima lowela odneli pobedu; Astralis dominantan

Hellraisersi na leđima lowela odneli pobedu; Astralis dominantan

Nakon dana pauze, juče se nastavio program ESL Pro Lige, pa smo imali priliku da odgledamo dva meča grupe D.

U prvom duelu dana sastali su se BIG i Hellraisersi. Iako je nemačka ekipa povela, pobedom na Miragu od 16-9, ekipa Hellraisers uspela je da preokrene rezultat, sjajnom partijom lowela. Na naredne dve mape Đavoli su slavili sa 16-8, što ih stavlja u odličnu poziciju da na kraju završe na mestu broj 2, s obzirom da se očekuje da će Astralis slaviti u sva tri svoja duela. Dok je lowel završio meč sa skorom od 70-43, jedini igrač iz BIG-a, koji je mogao na kraju da bude zadovoljan svojom parijom je tabsen, koji je okršaj završio sa razlikom od +18.

Dok se Ange1ova ekipa sinoć namučila, Astralis je imao lakši trening proitv ex-3DMAX-a. Najbolja ekipa na svetu bila je veoma ubedljiva, proitv možda i najslabijeg sastava na ovom tuniru. Na prvoj mapi Astrlis je slavio rezultatom 16-6, dok je na Nuku ex-3DMAX osvojio jednu rundu više. Kapiten danske ekipe je takođe bio i najbolji igrač u ovom duelu, dok ni jedan igrač iz protivničke ekipe nije zabeležio pozitivan KDA.

Danas nas očekuje super zanimljiv okršaj, u kojem će se Atralis i Hellraisersi verovatno boriti za to prvo mesto, dok od drugog duela, očekujemo laganu pobedu BIG-a.

Related Articles