Otkriveni dodatni detalji o novom AD asesinu

Otkriveni dodatni detalji o novom AD asesinu

Iako je svim već dosta silnih Zedova, Talona, Zoe i ostale ekipe asesina, ljubitelje ovakvih heroja očekuje veliko iznenađenje. Dizajn novog heroja se polako privodi kraju, nakon što je izbačen prvi tizer pre nekoliko meseci.

Novi asesin stići će u igru nakon novonajavljenog suport šampiona, koji bi trebalo da se pojavi u narednih nekoliko dana. Asesin će biti predstavnik nove frakcije unutar League of Legends sveta, čija je tema skrivena civilizacija ispod Runeterre. Riot objašnjava da će ovaj šampion moći pametno da koristi svoju okolinu. Rečenica ’’klonite se zidova’’, zvuči kao ubitačna kombinacija Talona, Camille i Kaynea.

Da se klasični keriji ne bi osetili zapostavljeno, Riot polako sprema i novog AD kerija. Kompanija napokon izgleda sluša mišljenja svoje zajednice igrača, nakon on-hit Neeko, koja je uživala veliku popularnost. Takva verzija heroja je praktično bila jedino igriva i zasita zabavna, te je bilo razočaravajuće kada je bild nerfovan. Za sada se zna da će biti poprilično netradicionalan AD keri, a njegov izlazak očekujemo kasnije ove godine.

U 2019. očekuje nas još nekoliko reworkova, pored tri nova šampiona, ali više o tome kada budu izašli neki konkretni detalji.

Related Articles